Αρχή σελίδας » Τρόποι Παράδοσης & Επιστροφές Σύνδεση ή Εγγραφή  
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
Κατηγορίες
Προωθητικές ιδέες
Πληροφορίες
Τρόποι Παράδοσης & Επιστροφές Τρόποι Παράδοσης & Επιστροφές

Η εταιρία σας δίνει 4 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:
 1. Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορες άνω των 200€

  Η εταιρία σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 200€

 2. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς courier εκτός Αττικής

  Η εταιρία σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η εκτύπωση της παραγγελίας σας, η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επιπλέον χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

 3. Παραλαβή απο το print2day.gr

  Η εταιρία σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας. Μπορείτε ακόμα να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας από τον διαδικτυακό χώρο μας.

 4. Αποστολή εκτός Ελλάδος.

  Η εταιρία σας αποστέλλει την παραγγελία σας εκτός Ελλάδος κατόπιν συμφωνία με την εταιρία.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνα 210.32.29.040

Επιστροφές Προϊόντων


Στην εταιρία μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από μας, εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής τους. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. η ποσότητα κτλ.).

Εξαίρεση από το γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν στη συνέχεια σε άλλον. Ως λάθος στις έντυπες παραγωγές θεωρείται η μη τήρηση των δεδομένων που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη (όπως π.χ. ανάποδο τύπωμα, λάθος κοπή κτλ.). Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το δικαίωμα επιστροφής.

Οι επιστροφές ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, στην ίδια ποσότητα και εφόσον διαπιστωθεί οτι το λάθος έγινε κατα την παραγωγή (και όχι π.χ. απο την μακέτα), μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας ή η επανεκτύπωσή θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε στα τηλέφωνα 210.32.29.040.
Συνέχεια